Informatie

Over ons

Immediate Future is een uitgebreid informatiecentrum voor de handel in Bitcoin CFD’s. We bieden alle benodigde tools om professioneel te handelen in Bitcoin en andere virtuele valuta.

Veel handelaren hebben met behulp van Immediate Future zeer winstgevende handelsstrategieën ontwikkeld. Ons team werkt onvermoeibaar om u te helpen succesvol te blijven in de snel veranderende cryptomarkten. Sluit u nu aan om te profiteren van de snel evoluerende wereld van cryptocurrency.

Het bedrijf Immediate Future

In 2017 zijn we begonnen aan onze reis vanuit Londen, Verenigd Koninkrijk. Immediate Future valt onder de bedrijfsregels van het Verenigd Koninkrijk en is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Londen. Dankzij partnerships met meer dan 10 internationale brokers kunnen we onze tools wereldwijd aanbieden. In 48 landen over de hele wereld kunt u gebruik maken van onze Immediate Future. We bieden ondersteuning aan handelaren uit 22 Europese, 10 Amerikaanse, 6 Midden-Oosterse en 12 Afrikaanse landen. Ook gebruikers in Australië kunnen ons platform gebruiken.

Het Immediate Future-team

Voor het creëren van onze handelstools en -bronnen vertrouwen we op bewezen analisten. Ons team bestaat uit analisten, quants en softwareontwikkelaars met minimaal tien jaar ervaring in het creëren van snelle Bitcoin-handelstools. Als u lid wilt worden van het team, stuur ons dan uw CV via het contactformulier. Het wervingsteam zal binnen 24 uur contact met u opnemen.

Immediate Future is een geavanceerd cryptocurrency-handelssysteem dat eigendom is van en wordt beheerd door een in Londen gevestigde aanbieder van handelsoplossingen. Met meer dan tien jaar ervaring in de branche zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van uitgebreide handelsoplossingen voor forex-, aandelen-, grondstoffen- en cryptohandel. Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel B2B- als B2C-markten.

Onze B2B-oplossingen, die dienen als white-label handelsplatforms, zijn overgenomen door tal van makelaars, waaronder enkele van de toonaangevende namen in de branche. Deze oplossingen hebben niet alleen de populariteit van deze makelaars vergroot, maar hebben ook hun aanwezigheid in hun respectieve rechtsgebieden gevestigd.

Met de introductie van ons eerste B2C-platform, Immediate Future, bieden we detailhandelaren een krachtige toolkit om hun handelsstrategieën te bouwen en te testen. Onze toolkit wordt algemeen erkend als zeer effectief en heeft een opmerkelijk slagingspercentage. Als gevolg hiervan hebben we het vertrouwen verdiend van zowel beginnende als doorgewinterde handelaren.

De uitzonderlijke prestaties van Immediate Future kunnen worden toegeschreven aan de niet-aflatende toewijding van ons productontwikkelingsteam. We passen ons voortdurend aan de snel evoluerende crypto-handelsindustrie aan en werken onze tools regelmatig bij om ervoor te zorgen dat ze voorop blijven lopen op het gebied van innovatie. Daarnaast introduceren we consequent nieuwe tools waarmee u nieuwe handelskansen kunt grijpen wanneer deze zich voordoen.

Als je het talent hebt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, nodigen we je uit om deel uit te maken van het Immediate Future team. We accepteren momenteel aanvragen voor crypto-analisten en ontwikkelaars van handelssoftware. Zet de eerste stap naar een lonende carrière door onze carrièrepagina te bezoeken hier. Vergeet niet om je kernvaardigheden te benadrukken in je sollicitatiebrief.